Een bijzondere camping: vlakbij zee, omringd door typisch Zeeuwse dijkjes en grenzend aan natuurgebied Het Zwin

Ontdek De Wachtsluis

  • 90 kampeerplaatsen

  • 4 hectare grond

  • theehuis & broodjes

  • speelweide

  • akkerbouw

Een bijzondere plek

Onze camping vind je op een bijzondere plek: vlakbij zee, omringd door typisch Zeeuwse dijkjes en grenzend aan een natuurgebied. Binnen een paar minuutjes (200 meter) sta je bovenop het duin en kijk je uit over natuurgebied Het Zwin en de Noordzee. Het eerste strand vind je op 800m van de camping. Wandelend of met de fiets, je bent er zo!

Onze streek
zee op loopafstand vers gebakken broodjes laadpalen Het Zwin gratis wifi skelters kabelbaan zee op loopafstand vers gebakken broodjes laadpalen Het Zwin gratis wifi skelters kabelbaan zee op loopafstand vers gebakken broodjes laadpalen Het Zwin gratis wifi skelters kabelbaan

De Wachtsluis

Wij zijn een familiebedrijf

Wij zijn familie Vermue. We wonen en werken hier met veel plezier.  De camping bestaat al sinds de jaren zestig van de vorige eeuw. Wat startte als basic kamperen bij de boer ontwikkelde naar minicamping, naar kleine camping tot de camping van nu met moderne faciliteiten. En nog steeds kampeer je bij de boer maar in een halve eeuw verandert er veel! Zowel op ons recreatiebedrijf als op ons akkerbouwbedrijf.

Over ons