Vers gebakken broodjes & taart

’s Ochtends bakken we voor onze kampeergasten de broodjes bruin. Je bestelt ze de avond van tevoren en de volgende ochtend liggen ze voor je klaar in het theehuis. Misschien met een koffie/cappuccino/smoothie-to-go? Op de dag van aankomst informeren we je hoe het werkt.

In de weekenden en in het hoogseizoen serveren we onze huisbereide taart. Ook als je niet bij ons kampeert ben je van harte welkom tijdens de openingstijden van het theehuis, we zijn vroege vogels en alleen de ochtenden geopend. En mooie zomeravonden in juli en augustus.  Fietsers rusten hier graag even onder het genot van een kopje koffie of thee. We zijn ‘fietscafé’ nabij knooppunt 29.

Openingstijden:

  • Paasweekend: op eerste (31 maart) en tweede paasdag (1 april) bakken we broodjes. Opening Paasdagen 8.00-11.30 uur.  In april geen broodjesservice en is het theehuis gesloten.
  • Mei: zaterdag en zondag van 8.00 tot 11.30 uur, Hemelvaartsweekend en Pinksterweekend geopend (doordeweeks gesloten).
  • Juni: zaterdag en zondag van 8.00 tot 11.30 uur en dinsdag t/m vrijdag 8.00 tot 10.00 uur;
  • Op zondag 23 juni  is het theehuis gesloten en worden er geen broodjes gebakken;
  • Juli en augustus: 8.00 tot 11.30 uur dinsdag – zondag;
  • Vanaf 12 juli tot eind augustus ook avonden geopend 19.00-20.30 uur (niet op maandag)
  • September: zaterdag en zondag bij mooi weer van 8.00 tot 11.30 uur (anders tot 10.00 uur) en dinsdag t/m vrijdag 8.00 tot 10.00 uur. In de maand september zijn de openingstijden afhankelijk van de bezetting op de camping.
  • Oktober t/m maart gesloten.

Kunstexpositie Willemien van Beekhuizen

Het werk van kunstenaar Willemien van Beekhuizen bestaat uit schilderijen, objecten, textiel en foto’s. In ons theehuis vind je dit voorjaar en zomer een collectie schilderijen. Deze doeken zijn geïnspireerd op de kust, de zee, de Zeeuws-Vlaamse stranden en Het Zwin. Houd je van deze streek? Kom zeker kijken, vinden we gezellig! Je bent van harte welkom tijdens de openingsuren van het theehuis.

“De schilderijen zijn vol gevoel, gelaagdheid en beweging. Het kleine stilte moment, een avontuur op zich.”