Eigen badkamer?

Wat meer glamping of privacy? Huur dan je eigen badkamer. De 6 privé badkamers, waarvan 1 mindervalide badkamer,  bevinden zich in het noordelijk gelegen toiletgebouw en bestaan uit toilet, wastafel en douche. Je houdt zelf de badkamer bij, zoals thuis. Wij poetsen de badkamer 1x per week en vanzelfsprekend bij wisseling. De badkamer is persoons/gezinsgebonden. Voor de badkamers geldt een minimale huur van 3 aaneengesloten nachten. Je betaalt de huur van de badkamer: zie tarieven.

"De camping heeft het vermogen je van een luxepaard te veranderen in een echte kampeer-avonturier." Jorieke van Bijzonder Plekje

Kindersanitair: hoe fijn is dat?

Nou, heel fijn! Onze kleine gasten hebben hun eigen ruimte. Met handige kinderdouches en verlaagde wastafels. Er is een babybadje en ligkussen.  Wel zo fijn na een stranddag en veel buitenspelen. Fris in je pyjama of onesie en dan je slaapzak in voor mooie dromen! In beide toiletgebouwen vind je kindersanitair.

Mindervalide badkamers

De Wachtsluis heeft 2 mindervalide badkamers. In het noordelijk gelegen toiletgebouw een privé-miva-badkamer. Je hebt dan je eigen mindervalide badkamer die rolstoeltoegankelijk is, voorzien is van douchestoel, aangepaste wastafel en wandsteunen bij het toilet.

In het zuidelijk gelegen toiletgebouw is er een badkamer voor mindervalide gasten.  Deze wordt gedeeld door gasten met een beperking, zij ontvangen een speciale sleutel voor toegang.  Informeer gerust naar de mogelijkheden.